Kalkulator trudnoće: Plodni i neplodni dani. Vaš termin porođaja?

Kalkulator trudnoće: Plodni i neplodni dani. Vaš termin porođaja?

Da li planirate porodicu i želite da znate kada imate najbolje šanse da zatrudnite? Ili želite da izbegnete trudnoću? Naš kalkulator trudnoće i kalendar ovulacije će vam pomoći da izračunate plodne i neplodne dane.
Popunite dole navedene podatke
Procene su indikativne
dana

Kalkulator trudnoće

Želite da saznate svoje plodne ili neplodne dane?

Kalkulator trudnoće je dobar alat za planiranje porodice. Saznaćete u kom periodu imate najveće šanse da zatrudnite.

Izračunajte dakle najbolji datum sa najvećim šansama da zatrudnite.

Pored toga, izračun vam može čak dati i procenjeni datum porođaja.

Takođe, izračunom ćete naći i neplodne dane.

Možete izračunati i svoje neplodne dane. Kalkulator vam daje pregled dana kada je stopa trudnoće niska. Naravno, ako ne planirate trudnoću, trebalo bi da koristite druga pomagala i tehnike da biste je sprečili.

Kalkulator trudnoće navodi plodne dane, ali ne sprečava začeće van ovog termina.

Važno OBAVEŠTENJE:

Imajte na umu da su rezultati naših zdravstvenih kalkulatora i analizatora samo u informativne svrhe. Oni ne zamenjuju stručni pregled ili savet lekara, farmaceuta ili drugog zdravstvenog radnika.

Svaka osoba je jedinstvena i svačije potrebe mogu biti različite. Kalkulatori i analizatori imaju svoja ograničenja i ne daju sveobuhvatan individualni pregled zdravstvenog stanja.

Njihova upotreba je na sopstvenu odgovornost. Ni operater veb stranice ni autor nisu odgovorni za netačnu upotrebu i tumačenje/objašnjenje informacija dobijenih njihovim korišćenjem. Korišćenjem kalkulatora i analizatora saglasni ste sa ovim uslovima i ni operater ni autor ne snose nikakvu odgovornost za bilo kakve posledice.

Preporučujemo da konsultujete svoje zdravstveno stanje sa specijalistom. Ne zaboravite da je zdravlje važna tema i sve odluke treba donositi u konsultaciji sa profesionalcem.

Ovaj kalkulator/analizator nije medicinski alat ili medicinska pomoć. Konsultujte svog lekara o svom zdravstvenom problemu.

Besplatno ugradite ovaj kalkulator na svoju veb lokaciju

Jednostavno kopirajte HTML kod na svoju stranicu. Kod se kopira na isti način kao i kod za ugradnju ioutube videa. Ako imate vordpress, možete ga staviti u HTML polje.
Uslov za ugrađivanje kalkulatora je da postavite izvornu i dofollov vezu kako je navedeno u kodu.

<script src="https://medicspark.rs/frontend-assets/scripts/iframe-message.js" async></script><iframe id="medicspark-plodni-dani" class="medicspark-calculator-iframe" src="https://medicspark.rs/kalkulatori/plodni-dani/embed/" style="border: 0;overflow: hidden;width: 100%" scrolling="no"></iframe><a class="medicspark-calculator-copyright" href="https://medicspark.rs/kalkulatori/plodni-dani">Kalkulator trudnoće: Plodni i neplodni dani. Vaš termin porođaja? od MedicSpark.rs - pogledajte objašnjenja i detalje</a>
fpodeli na Fejsbuku